Top programe editat/modificat poze/fotografii 2019

În caz că doriți să modificați sau să editați poze, imagini sau fotografii, v-am pregătit un top al celor mai bune programe. Toate programele sunt gratuite așa că nu trebuie să cumparați licență pentru a le folosi. Sunt programe de mici dimensiuni iar descărcarea și instalarea sunt rapide. Programele sunt ușor de folosit, nu trebuie să aveți cunoștințe prea mari pentru a putea să editați câteva poze. Mai jos avem o selecție de cinci program utile, dacă doriți însă mai multe programe puteți alege categoria editat poze și acolo veți găsi mai multe programe de editat și modificat poze.

Așadar, ia-tă recomandările noastre:

1. PhotoScape – Este unul dintre cele mai folosite programe de editat și modificat fotografii. Puteți vizualiza fotografii, edita, combina, edita gif-uri, capturi de ecran, printa, etc. Puteți redimensiona, adjusta culori, balanță de culori, frameuri, baloane, cropa, înlătura efectul de ochi roșii, etc.

2. Photofiltre – Este un program optim ce se remarcă mai ales prin gama de filtre puse la dispoziția utilizatorului. Avem parte de filtre legate de lumină, contrast, saturare, corecția gama, etc. De asemenea beneficiem de filtre artistice precum efect de apă, pasteluri, efect de puzzle, etc. Avem parte de un tool de ștergere foarte bun.

3.Gimp – Gimp este unul dintre cele mai bune programe de modificat poze. Putem manipula imagini după bunul plac. Este un program ce pune la dispoziția utilizatorilor foarte multe funcții pentru editare. Este updatat periodic și ușor de folosit.

4. Paint.net – Un program simplu, inovat și intuitiv de folosit. Interfața este una prietenoasă și ușor de folosit. Este un program performant care nu necesită cerințe mari de sistem. Avem parte de o mulțime de efecte speciale și tool-uri interesante care ne vor ajută să edităm imagini.

5. Photo Pos Pro – Cu ajutorul programului Photo Pos Pro putem edita și manipula pozele cu ușurință. Putem crea opere de artă prin doar câteva click-uri. Este un program popular ce a fost descărcat de peste 10.000.000 de ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *