Antivirus Bun Gratis – Bitdefender 2020

infoInfo: Bitdefender este lider în securitate și protejează peste 500 de milioane de sisteme. Programul de securitate există de peste 17 ani, timp în care și-a dobândit eficiența și a căștigat încrederea utilizatorilor. Compania a fost fondată în anul 2001 în România.

Bitdefender oferă soluții pentru:

Acasă – Protecție pentru Pc, Laptop, Smartphone sau locuințe inteligent. Programe pentru acasă: Bitdefender Box, Bitdefender Total Security 2020, Bitdefender internet Security 2020, Bitdefender Antivirus Plus 2020, Bitdefender Family Pack, Bitdefender Antivirus Mac, Bitdefender Mobile Securitu pentru Android, Bitdefender Mobile Security pentru iOS, Bitdefender Premium VPN.

Companii: Securitate pentru rețele, cloud, etc.

Furnizori – Securitate avansată.

Parteneri – Securitate optimă, soluții de integrare, etc.

Puteți să încercați programul gratuit pentru 30 de zile. Soluțiile pe care le puteți testa sunt: Total Security, Family Pack, Internet Security, Antivirus Plus și Antivirus pentru Mac.

Dacă doriți totuși o soluție avansată pentru un an, vă recomandăm Total Security, costul este de aproximativ 160 lei pe an și include protecția pentru 5 dispozitive. Se poate folosi pentru desktop, telefon sau laptop. Oferă protecție totală, firewall și antifurt.

Alte servicii Bitdefender: Premium VPN, Instalare și configurare mult-platformă, eleiminare adware, optimizare pc, asistență pentru rețeaua de acasă, asistență VIP.

categorieCategorie: Antivirus / Protecție PC

marimeMarime Fisier: 11.2 MB

cerinteCompatibil: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP.

licentaLicenta: Free

versionVersiune: 2020

paginaPagina Oficiala: bitdefender.ro

producatorProducator: Bitdefender

downloadDownload

instructiuniInstructiuni:

  1. Se descarca programul apasand pe download.
  2. Programul se poate instala oriunde pe disk prin rularea fisierului .exe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *