Cele mai bune programe Antivirus 2020

În acest top vom include cele mai populare soluții de tip antivirus. Majoritatea programelor oferă soluții atât pentru viruși cât și pentru malware, spyware dar includ de multe ori și un firewall. Sunt programe recunoscute la nivel internațional. Majoritatea programelor oferă o perioadă de testare de 30 de zile pentru a vedea dacă sunteți mulțumit de produs. Trebuie să aveți în vedere mai multe criterii, din care putem enumera:

 • Prețul.
 • Câte dispozitive putem folosi în total.
 • Protecția ransomware.
 • Interfață prietenoasă.
 • Rata de detecții false.
 • Consumul de resurse.
 • Scanarea de vulnerabilități.
 • Programe de optimizare al dispozitivului – Anumite programe oferă și aceste funcții.
 • Scanare a website-urilor.
 • Firewall.
 • Protecție phishing.

1. Bitdefender – Este unul dintre cele mai bune programe de securitate ce oferă soluții multiple pentru casă, companii, furnizori și paterneri. Este un lider în securitate cu peste 500 de milioane de sisteme protejate. Oferă o perioadă de tip trial de 30 de zile pentru a testa soluțiile. Ce soluții puteți descarca de pe site-ul oficial: Bitdefender Total Security 2020, Bitdefender Family Pack 2020, Bitdefender Internet Security 2020, Bitdefender Antivirus Plus 2020 și Bitdefender Antivirus pentru Mac. Programul a beneficiat de numeroase premii și recomandări de-a lungul timpul de la majoritatea publicațiilor online.

Descarcă programul Bitdefender 2020.

2. Norton – Oferă soluții antivirus și de eliminare a programelor de tip Spyware. Soluții complete împotriva ransomware-ului și altor amenințări. Produse disponibile: Norton Security Standard, Norton Security Delux, Norton Security Premium, Norton Family Premier, Norton Mobile Security. Servicii oferite:  Norton Safe Web și Norton Safe Search. Versiunile gratuite pe care le puteți testa timp de 30 de zile sunt: Norton Security Deluxe și Norton Security Premium. Norton Security Deluxe vă protejează toate datele, pe toate dispozitivele. Norton Security Premium securizează până la 10 dispozitive – și include stocare în cloud pentru PC și instrumente pentru siguranța copiilor.

Descarcă programul Norton Security.

3. Kaspersky Anti-Virus  Kaspersky este unul dintre cele mai vechi și populare programe de tip antivirus. Kaspersky oferă trei tipuri de soluții și anume: Kaspersky Antivirus, Kaspersky Internet Security și Kaspersky Total Security. Programul Total Security oferă o gamă largă de opțiuni: securitate, performanță, simplitate, protecție pentru dispozitivile mobile, confidențiașitate, securitate pentru operațiunile bancare, control parental, safe kids, stocare parole și protecția fișierelor. Prețul diferă în funcție de numărul de ani și numărul de dispozitive folosite. Pentru toate soluțiile se oferă perioadă de probă. Programul este folosit de peste 400 de milioane de utilizatori și a primit o serie de recomandări și recenzii pozitive de-a lungul anilor.

Descarcă programul KasperSky Anti-Virus.

4. Avira În acest top trebuie inclusă și protecția oferită de Avira Antivirus. Este de apreciat că avem parte de o soluție complet gratuită pentru protecție, în schimb ce alte programe oferă doar o periadă de probă de 30 de zile. Astfel avem Avira Free Security, Avira Internet Security și Avira Prime. Antivirusul oferă soluție de bază, protecție web, cumpărături în siguranță, update-uri de software, cautare sigură, etc. Avem de asemenea parte de un vpn numit Phantom VPN ce permite 500 mb de date pe lună. Avira se află pe această piața de peste 30 de ani. Avira detectează zilnic peste 30 de milioane de amenințări.

Descarcă programul Avira Anti-Virus.

5.Eset Antivirus Eset, cunoscut și ca Nod32, este un program antivirus popular ce are la bază peste 30 de ani experiență în domeniul securității. Eset oferă soluții pentru acasă și business. Pentru acasă avem soluții pentru Windows, Android, OS X și Multi-Device. Soluțiile pentru Windows sunt: Eset Internet Security, Eset Smart Security Premium, Eset Multi Device Security și Eset Nod32 Antivirus. În funcție de soluția aleasă se oferă funcții precum: antivirus, anti-spyware, anti psihing, mod gamer, exploit gamer, uefi scaner, scanzare bazată pe cloudl, ransomware shield, antispam, firewall, protecție botnet, control parental, protecție webcam, protecție rețea, anti-furt, protecție cross-platform, manager de parole, date securizate. Antivirusul este folosit de peste 110 de milioane de utilizatori.

Descarcă programul Eset Anti-Virus.

6. Avast –  Avast este una dintre cele mai folosite soluții antivirus, peste 400 de utilizatori folosesc serviciile de securitate Avast. Pentru acasă, avem soluții precum de securitate precum: Avast Ultimate, Avast Premier, Avast Internet Security și Avast Free Antivirus. Pentru partea de privacy Avast oferă soluții ca: SecureLine VPN, AntiTrack, Passwords și Secure Browser. La partea de performanță avem Cleanup Premium și Driver Updater. Avast oferă și o soluție complet gratuită pentru Windows,  Mac sau Android. Un program ușor de folosit cu o protecție avansată, Avast râmâne o soluție de top.

Descarcă programul Avast AntiVirus.

7. BullGuardBullGuard este o soluție software de tip antivirus pentru platforme precum Windows, Mac și Android. Soluțiile disponibile sunt: BullGuard Premium Protection, BullGuard Internet Security, Bullguard VPN, Bullguard Antivirus, BullGuard Mobile Security, Bullguard Identity Protection și Dojo by Bullguard. Se pot testa versiunile Internet Security, Premium Protection, Antivirus pentru 30 de zile. Pentru dispozitivile mobile există o versiune gratuită. Programul a primit o serie de premii de la publicații din domeniul securității informative. Alte funcții interesante oferite de BullGuard: Scanare rețea wifi, game booster, anti malware de generație nouă și firewall.

Descarcă programul BullGuard AntiVirus.

8. MalwareBytesSoluție de securitate informatică pentru Windows, Mac, Android și iOS. Protecție împotriva hackerilor, protecția documentelor, protecție împotriva site-ulor malicioase, protecție malware, curățare dispozitiv infectat, anti spyware, anti ransomware, antiadware, etc. Se poate testa versiunea completă timp de 14 zile. Programul este popular mai ales pentru curățarea de programe de tip malware.

Descarcă programul Malwarebytes

9. McAfeeMcAfee este un program folosit de peste 500 de milioane de utilizatori. Asta spune multe despre soluțiile oferite. Pentru acasă avem soluții precum: Individual, Multi-Device și HouseHold. În funcție de soluția aleasă se oferă beneficii precum: antivirus, protejerea rețelei wif, protecție web, protecție anti furt identitate, manager de parole, etc. Puteți încerca trialul de 30 de zile pentru McAfee Total Protection.

Descarcă programul McAfee Anti-Virus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *