Top programe editat/modificat poze/fotografii 2020

În caz că doriți să modificați sau să editați poze, imagini sau fotografii, v-am pregătit un top al celor mai bune programe. Toate programele sunt gratuite așa că nu trebuie să cumparați licență pentru a le folosi. Sunt programe de mici dimensiuni iar descărcarea și instalarea sunt rapide. Programele sunt ușor de folosit, nu trebuie să aveți cunoștințe prea mari pentru a putea să editați câteva poze. Mai jos avem o selecție de cinci program utile, dacă doriți însă mai multe programe puteți alege categoria editat poze și acolo veți găsi mai multe programe de editat și modificat poze. Mai jos regăsim atât programe ce pot fi descărcate în pc/laptop dar și programe ce pot fi accesate direct din browser-ul dvs. Am selecționat cele mai populare și gratuite pentru editat și modificat de poze/imagini. Succes la editarea pozelor și multă inspirație!

Așadar, ia-tă recomandările noastre:

1. PhotoScape – Este unul dintre cele mai folosite programe de editat și modificat fotografii. Puteți vizualiza fotografii, edita, combina, edita gif-uri, capturi de ecran, printa, etc. Puteți redimensiona, adjusta culori, balanță de culori, frameuri, baloane, cropa, înlătura efectul de ochi roșii, etc. Ultima versiune a acestui program este 3.7. Este un program popular și se remarcă mai ales prin simplitatea de a edita poze. Pentru modificat și redimensionat fotografii într-un mod rapid.

2. Photofiltre – Este un program optim ce se remarcă mai ales prin gama de filtre puse la dispoziția utilizatorului. Avem parte de filtre legate de lumină, contrast, saturare, corecția gama, etc. De asemenea beneficiem de filtre artistice precum efect de apă, pasteluri, efect de puzzle, etc. Avem parte de un tool de ștergere foarte bun.Photofiltre este de asemenea portabil și se remarcă prin simplitatea față de alte programe de modificare a pozelor.

3.Gimp – Gimp este unul dintre cele mai bune programe de modificat poze. Putem manipula imagini după bunul plac. Este un program ce pune la dispoziția utilizatorilor foarte multe funcții pentru editare. Este updatat periodic și ușor de folosit. Gimp este un program complex ce se bucură de actualizări periodice în comparație cu alte programe din gama sa. Ultima versiune fiind 2.10 de acum 3 luni.

4. Paint.net – Un program simplu, inovat și intuitiv de folosit. Interfața este una prietenoasă și ușor de folosit. Este un program performant care nu necesită cerințe mari de sistem. Avem parte de o mulțime de efecte speciale și tool-uri interesante care ne vor ajută să edităm imagini. Paint.net se remarcă mai ales prin interfața sa intuitivă dar are în spate și o comunitate puternică care contribuie cu tutoriale și pluginuri.

5. Photo Pos Pro – Cu ajutorul programului Photo Pos Pro putem edita și manipula pozele cu ușurință. Putem crea opere de artă prin doar câteva click-uri. Este un program popular ce a fost descărcat de peste 10.000.000 de ori.

6. Ashampoo Photo Optimizer 2019 – Dacă doriți ca imaginile, pozele și fotografiile să arate mai bine, ar trebui să încercați acest program. Cu doar un click, fotografiile vor fi optimizate și vor arăta super. Cu ușurință puteți edita fotografii folosind diferite filtre, culori, sau efecte. Puteți de asemeena decupa și redimensiona fotografii dar și roti. Contrast automat pentru cele mai bune rezultate.  Cu funcția de optimizare automată veți salva timp prețios. Fotografiile vor fi automat optimizare pentru cele mai bune rezultate.

7. Canva – Puteți edita imagine și folosi diferite șabloane direct în browserul dumneavastră.  O selecție optimă de template-uri foarte utile pentru invitații, prezentări, postere, etc. Aveți acces la diferite efecte, filtre, contraste, editare de text, etc. Vă puteți loga cu Facebook sau Email direct pe site. Cu ajutorul acestui site este foarte ușor să creați diferite lucrări grafice precum postere,  business card, scrisori, postcard-uri, invitații, flyere, posturi pentru Instagram, story pentru Facebook, etc.

8.Fotor – Fotor este un program ce poate fi folosit direct de pe browser ce se remarcă prin filtre premium și procesare optimă a imaginilor. Puteți edita fotografii și poze, crea un colaj sau crea un design. Oferă o mulțime de posibilități în modificarea fotografiilor, efectelor și modificarea portretelor. Un program gratuit și ușor de folosit.

9. Pixlr X – Un nou editor online ușor de folosit. Putem decupa fotografii, adjusta culorile, adjusta luminozitatea, adăuga filtre, utiliza efecte speciale, șterge obiecte, scrie pe iamgini, adăuga text, adăuga elemente, adăuga alte imagini. De la intrarea pe site puteți încărca o fotografie și puteți deja să lucrați la ea. Unul dintre cele mai ușoare programe de modificat fotografii direct din browser.

10. Pizap – Puteți edita și modifica imagini cu ajutorul editorului PiZap. Editorul folosește atât tehnologia HTML5 cât și Flash. Puteți încarca poze și edita direct în browser. Puteți de asemenea crea colajge, design sau touch up. Alte funcții utile: Emoji Maker, Facebook Cover, Twitter Cover și Youtube Cover. Un editor optim ce merită încercat.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *